Post by ovorpahala on Feb 16, 2022 12:25:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tuning Club Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tuning Club Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سنگهای مولد کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Tuning Club Online 2022 version ▞▞▞
کونیا ریدم تو بازی
بازی خوب است اما همچنان خراب می شود، چیزی که قبلاً اتفاق نیفتاده است، لطفاً مشکل را حل کنید.
عالی
عالییییب
این بازی خوب است اما من فقط در حالی که چرخ را می چرخانم بدشانسی دارم
خوب من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما اگر می گویید فیزیک واقع گرایانه ای دارد، می توانید لطفاً به ماشین ها آسیب وارد کنید مانند خرابی روشن و
Tuning Club Online பந்தயம் tayd
از این بهتر نیست شه عالی 😘😍👌
Tuning Club Online Racing wpfe
گرافیک خوب است، فیزیک کمی بیش از حد واقعی است، من سعی کردم چند کار را انجام دهم و چون "بازیکن کافی" وجود ندارد، نتوانستم هیچ کدام را انجام دهم. فقط رانندگی بی هدف...نصب نشده است تا حدی خسته کننده است
Tuning Club Online Kilpa-ajo row
کیرم تو کوص ننت سازنده بازی خیلی حروم زاده ای بازی چرت وپرت . نتم حروم شد ریدم دهنت
بسیار بی کیفیت مسخره👎👎👎
بازی عالی، مکانیک و گرافیک را دوست دارم. امیدوارم در آینده نقشه توکیو و حالت شب را اضافه کنند😁
این یک بازی واقعا خوب است! گرافیک خوب و ماشین. به جز زمانی که سعی می کنم به یکی از دوستانم بپیوندم یا برعکس، می گوید هیچ کدام از ما آنلاین نیستیم، من را تیک می زند! من از بازی لذت می برم و از اول سال دارم بازی می کنم! اما چیزی که امیدوارم ببینم بیش از 2 ماشین اضافه شده است. نه، منظورم بد نیست، کلاسیک قدیمی خوب Firebird (اگرچه ایده خوبی بود)، من و دوستانم دوست داریم چند Datsun را ببینیم. شاید 280x یا 300zx یا چیز دیگری. فقط یک پیشنهاد.
گرافیک خوب است، فیزیک کمی پایین است اما خوب است، اما چرا گیربکس دستی و کلاچ وجود ندارد
بازی با ماشین ها و مکانیک های عالی خوب است، اما 6000K برای یک ماشین بسیار گران است و باعث می شود مردم در بازی برای پول AFK کنند. اگر قیمت ماشین را پایین بیاورند، من یک بررسی 5 ستاره می گذارم، اما فعلا فقط می توانم 1 ستاره بدهم.
این بازی از همه نظر عالیه یکم اولش به مشکل میخورید تا لوازم تعمیرگاه رو بخرید ولی تو سبک دریفت و مسابقه هاش و کنترل ماشین فوق العاده به ایرانی ها توصیه میشه
**به روز رسانی** من نقره خریدم و چیزی را که پرداخت کردم دریافت نکردم. من میخواهم از این بازی حمایت کنم و احساس کنم که میتواند یکی از بهترین بازیهای ماشین آنلاین در فروشگاه اپلیکیشن باشد، اما پس از خرج کردن پول و دریافت نکردن آنچه برای آن پرداختهام، نمیتوانم ستارههای بیشتری بدهم. یک بار و اگر این را درست کنند من این را تغییر می دهم! فقط از این متنفرم که حالا باید منتظر بمانم و امیدوارم رسیدگی کنند. بله، من رسید و شکایت خود را برای آنها ایمیل کرده ام. امیدوارم که آنها کاری برای ناراحتی انجام دهند. خواهیم دید. با تشکر
این بازی خیلی خوب نیست من مکانیک آن را دوست دارم اما این بازی فقط برای خرید یک ماشین و برای ویرایش ماشین خود یا انجام هر کاری روی آن زمان زیادی می برد شما باید همه چیز را در گاراژ خود بخرید سپس سفارشی سازی ها را بخرید و یک ماشین را بخرید. من حتی این بازی را به قیمت طلایی که برای همیشه طول می کشد گرفتم یا می توانید آن را بخرید که این همان چیزی است که این بازی به وضوح شما را به انجام آن سوق می دهد اما لطفاً ارزشش را نداشته باشید رتبه من تا زمانی که بازی برای آسان تر شدن تغییر نکند ارزشش را ندارد. و سریعتر
این بازی بد نیست اما من آن را به مامانم پیشنهاد می کنم هههههه
بهترین بازی آنلاین ماشین موبایل. 10/10
بازی خوب. ماشین تلنگر باید حذف شود، مردم فقط در چالشها به شما تلنگر میزنند و شما را وادار میکنند آرزو کنید که آرزوی مردن داشته باشند
بازی عالیه
خنده دار است که چگونه بازی به من اجازه می دهد تا آن را بازی کنم تا زمانی که 10 دلار در آن قرار دهم، سپس آن را لود نمی کند و من را بیرون می کند. جالب نیست من پولمو پس میخوام😑.
من اصلاً بازیش رو دوست ندارم ولی وقتی آنلاینه عاشقش شدم میتونید اگر میکرفون را نگه دارید می توانید که صدای خود را ضبط کنید تازه چت هم دارد اهنگ کریسمس عالی!!!! Jingobal Jingobal Jingobal Rag no an no an ajengabl dim lana 1 siaaaaaa! قسمت چت هم داره
خوب است
لطفاً سرور آسیا را تعمیر کنید، همیشه برای مدت طولانی متصل است
این بازی فقط حس خوبی دارد. جایی برای خرید قطعات برای ارتقای ماشین خود ندارید. اگر میخواهید ساییدگی و ساییدگی را برطرف کنید، باید 10 مورد را بخرید، قبل از اینکه گزینه پرداخت هزینه برای تعمیر را داشته باشید، سپس باید 30 دقیقه یا چیزی دیگر صبر کنید. ناگفته نماند که اگر واقعاً می خواهید بازی کنید، باید 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا حتی یک مسابقه پیدا کنید. پتانسیل دارد اما به طرز وحشتناکی اجرا شده است.
این بازی واقعاً شگفتانگیز است، دلیل اینکه من 4 ستاره میدهم این است که ماشین بسیار گران است، اشکالات زیادی دارد و به ماشین بیشتری نیاز دارد، پیشنهاد میکنم Evo 8 Tokyo drift را اضافه کنید.
تصور کنید برای خرید یک ماشین 10 دلار بپردازید فقط برای اینکه متوجه شوید باید 5 دلار دیگر برای فضای گاراژ خرج کنید... فقط هر چه فضای بیشتری بخرید گرانتر می شود...
Tuning Club Online Състезателни trwu
به سرور وصل نمیشوم، حتی اگر خدمات کاملی داشته باشم و اجازه نمیدهم هر نوع مسابقهای را انجام دهم
من بازی را شروع می کنم، همه چیز شگفت انگیز به نظر می رسد. من یک سوپرای 200 طلایی می بینم، 10 دلار برای سوپرای گفته شده خرج می کنم. مدتی را صرف سفارشی سازی و بام کنید، من آماده هستم تا در نهایت بازی را امتحان کنم. هیجان من بی رقیب است. شما هرگز باور نمی کنید که چه اتفاقی می افتد! شما نمی توانید یک اتاق ایجاد کنید یا حتی بازی را انجام دهید. من 10 دلار را برای یک کاغذ دیواری سوپرا هدر دادم، کم و بیش. من خیلی ناامیدم قبلاً در هیچ بازی دیگری برای من اتفاق نیفتاده است. من صادقانه می توانم بگویم فکر نمی کنم باید وقت خود را برای دانلود این برنامه تلف کنید.
بازی عالی است، اما یک چیز را در مورد آن صادر می کنم. و این خودروهایی هستند که فقط با طلا قابل خرید هستند. برای به دست آوردن 500 طلا برای JUST The Mustang، 1000 دقیقه زمین طول می کشد. اگر شما بچه ها می توانید آن را حل کنید، من می توانم با رتبه 5 ستاره موافقم. در حال حاضر نسخه 3 است. ویرایش: با تشکر. به روز رسانی بعدی شما را می بینم!
یه آپدیت جدید بذارید که 3 تا ماشین جدید داره ولی 2تاش تو سیزن پس هستن که هنوز خرابه!!!! اوه و شما تمام پرداختهای مسابقه را نادیده میگیرید، بنابراین برای بازیکنان سختتر میشود که ماشینهای برتر را که میلیونها هزینه دارند، دریافت کنند!!! زباله ها!!! کاملا زباله!!!! یاد بگیرید که یک به روز رسانی مناسب ایجاد کنید!!!!
من می خواهم ماشین های زیادی مانند نیسان GTR، bmw i8 و bmw M4 و m8 اضافه کنید، زیرا این ماشین ها بازی را بهتر می کنند.
خیلی خوبه😌
این بازی در حالت چندنفره فوق العاده سرگرم کننده و قابل بازی بود چون میتوانیم با دوستان بازی کنیم.. گرافیک خیره کننده بود تا یک باگ به دلیل اتصال.. بازش کردم و در پروسه بارگذاری گیر کردم؟؟! لطفا این بازی را اصلاح کنید.. من عاشق این بازی هستم اما یک باگ آن را به هم ریخت.
بیشتر اوقات کار نمی کند
این بهترین فیزیک دریفت واقعی و گرافیک خوب است
ترلل تذذتذاتزلبلازک
گرافیک خوبی داشت و من قبل از تصمیم به خرید چند سکه طلا واقعاً از آن لذت می بردم، پول گرفته شد اما بازی چه خریدی به من نداد. من واقعا ناامید شدم!!!
جی جی
Ice Skating Ballerina როლური თამაშები fyh